Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Informacija o održavanju 25. Jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma

Bjelovarski sajam d.o.o.  poziva Vas da svojim prisustvom i sudjelovanjem uveličate  25. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam. Ova tradicionalna sajamska manifestacija se održava u terminu od 8. – 10.9. 2017. godine, na Sajamskom prostoru Gudovac.

JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM – uz Proljetni sajam najveća je sajamska manifestacija, na kojoj će se u gospodarskom dijelu sajma predstaviti nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država.

Riječ je o međunarodnom gospodarsko-obrtničkom, poljoprivrednom i stočarskom događaju na kojem izlagači mogu predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju, te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

Veliki dio izlagača kontinuirano nastupa kako na Jesenskom, tako i na Proljetnom sajmu, jer su prepoznali Sajamski prostor Gudovac kao mjesto na kojem mogu:
- kvalitetno predstaviti svoje proizvode i usluge, usporediti ih sa konkurencijom i obaviti direktnu prodaju,
- predstaviti novitete i razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije,
- unaprijediti kontakte sa postojećim klijentima,
- zauzeti poziciju među vodećim tvrtkama i stvoriti novi poslovni potencijal.

Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – DRŽAVNA STOČARSKA IZLOŽBA, na kojoj će se tradicionalno predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima, te prezentirati trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja.

Na stočarskoj izložbi planira se nastup uzgajivača iz gotovo svih hrvatskih županija, koji će prikazati nekoliko stotina grla iz uzgoja goveda, ovaca, koza, svinja, konja, izvornih pasmina peradi i pčela.

PETI ELEMENT – sajam grijanja i obnovljivih izvora energije je sajamska manifestacija koja je prošle godine opravdala svoje pokretanje, a kojoj je cilj da u predzimskom periodu na jednom mjestu okupi poslovne subjekte vezane uz naslovnu tematiku.
Obnovljivi izvori energije i alternativni oblici grijanja su sve važniji element svakodnevnog života, te je nužno njihovo predstavljanje i putem specijaliziranih sajamskih manifestacija kao što je ova.

Svi zainteresirani za nastup na sajmu, mogu se obratiti u Odjel prodaje Bjelovarskog sajma d.o.o., kako bi dobili sve potrebne informacije i na vrijeme dogovorili željene izložbene prostore i sve ostale potrebne usluge:
Tel: +385 (0) 43 238 846 • +385 (0) 43 238 852 • +385 (0) 43 238 844
Fax: +385 (0) 43 238 841
E-mail: prodaja@bj-sajam.hr • caus@bj-sajam.hr • kovacic@bj-sajam.hr • ivana@bj-sajam.hr
www.bj-sajam.hr

Rok za prijavu na sajam i dostavu popunjenih obrazaca je najkasnije do 18.8. 2017. godine.

U privitku se nalaze prijavnica za sajam i narudžbenica dodatne opreme.

PRIJAVA - 25.jesenski međunarodni bjelovarski sajam
NARUDŽBENICA dodatne opreme 2017