Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Informacija – 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije – Križevci, 12.-14.11.2021.

23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije planira se održati od 12. do 14. studenog 2021. godine na otvorenom prostoru u Križevcima na Strossmayerovom i Nemčićevom trgu, te prostoru oko ovih trgova, u skladu s epidemiološkim mjerama vezanim uz pandemiju korona virusa.

S obzirom na ograničenost prostora i opreme (kućice i štandovi), te obzirom na uvjete izlaganja koji ovise o vanjskim čimbenicima, organizator zadržava pravo izmjene uvjeta i ukupne organizacije sajamske priredbe.

Ovim putem Vas obavještavamo kako Udruženje obrtnika Nova Gradiška ima u planu organizirati zajedničko izlaganje članova na predmetnom sajmu, u vidu sufinanciranja nastupa članova za izložbeni prostor (za članove koji nemaju dugovanja za komorski doprinos), ukoliko nam se prijavi dovoljan broj izlagača. Ukoliko ste zainteresirani za predstavljanje na predmetnom sajmu, molimo Vas da nam se povratno javite i dostavite nam popunjenu prijavnicu za izlaganje koja se nalazi u privitku, a sve detaljnije informacije dostavit ćemo Vam naknadno, nakon što ih organizator dostavi nama.

Povratnu informaciju molimo Vas najkasnije do 30. rujna 2021. godine. na mail: uo.nova.gradiska@hok.hr

Prijavnica za izlaganje - 23. OGS