Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Hrvatska obrtnička komora i Poliklinika Medikol potpisali sporazum o suradnji

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) s Poliklinikom Medikol i Ustanovom za zdravstvenu skrb Medikol koji su 13. srpnja u Zagrebu potpisali predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, ravnateljica Poliklinike Medikol Ivanka Trstenjak - Rajković  te ravnateljica Ustanove za zdravstvenu skrb Medikol Irijana Rajković, u projektu HOK Zajedničke nabave osiguravaju se posebni uvjeti za korištenje zdravstvenih usluga za članove HOK-a.

Članovima Hrvatske obrtničke komore  kao i svim djelatnicima jedinstvenog komorskog sustava, Poliklinika Medikol, Ustanova za zdravstvenu skrb Medikol, Centar za estetsku medicinu i Centar za liječenje prekomjerne tjelesne težine, omogućit će popuste na pakete usluga, radiološku dijagnostiku, specijalističke preglede, preventivne sistematske preglede itd.

„Projektom Zajedničke nabave Hrvatska obrtnička komora nastoji osigurati dodatnu vrijednost za svoje članove. Potpisivanje sporazuma s Poliklinikom Medikol odnosno pogodnosti koje smo ovim sporazumom dogovorili, omogućit će našim članovima lakši pristup kvalitetnoj zdravstvenoj usluzi.“, rekao je predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.

„Zadovoljstvo mi je što će i Poliklinika Medikol sa svojim zdravstvenim uslugama imati priliku dati doprinos u projektu HOK Zajednička nabava kroz osiguravanje pogodnosti za članove Hrvatske obrtničke komore diljem Hrvatske, kako u Zagrebu tako i u Čakovcu, Osijeku, Splitu i Rijeci. Vjerujemo da će vaši članovi biti zadovoljni paketima i popustima koje smo za njih pripremili.“, izjavila je ravnateljica Poliklinike Medikol Ivanka Trstenjak-Rajković.