Udruženje obrtnika Nova Gradiška

HOK organizira i sufinancira nastup na 48. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira kolektivni nastup svojih članova na 48. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2015., najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji, koji će se održati od 8. do 13. rujna 2015. godine na prostoru Celjskog sajma u gradu Celju.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća: poslovne susrete, međunarodna predstavljanja, strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inox-a, elektrotehniku, preradu plastike, gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okolice, opremu za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, turizam, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, telekomunikacije, IT opremu...

U nastavku Vam dajemo pregled prošlogodišnjih pokazatelja sajma u Celju, te podatke i uvjete ovogodišnjeg nastupa u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore:

Naziv sajma/adresa: 48. Međunarodni sajam obrtništva Celje 2015., Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3000 Celje, www.ce-sejem.si,

Termin održavanja: 08. – 13. 09. 2015.

Broj izlagača/posjetitelja u 2014: 1.604 izlagača (34 države sudionice)/130.300 posjetitelja

Izložbeni prostor HOK-a na sajmu u Celju 2015. štand u paviljonu međunarodnih izlagača – L1.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu “ključ u ruke”, za članove HOK-a iznosi 179,00 EUR/m2.

Puna cijena izlaganja za poduzetnike/ izlagače koji nisu članovi  HOK-a iznosi 254,00 EUR/m2.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu «ključ u ruke».

Svaki izlagač priprema svoju prezentaciju, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo na štandu, najavu nastupa, transport eksponata, relacija Zagreb –Celje –Zagreb i postavu na štandu, znači kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Uz kvalitetnu tehničku pripremu nastupa, Hrvatska obrtnička komora radi u suradnji s Celjskim sejmom d.d dodatno na promidžbi nastupa hrvatskih obrtnika na samome sajmu, osigurava upis i najavu nastupa svih svojih izlagača u službenom Katalogu sajma, internet elektronskom Katalogu sajma, a profil izlagača šalje se i partnerskoj Obrtno-podjetniškoj zbornici Slovenije, te gospodarskim institucijama i Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Sloveniji, kako bi što više poslovnih ljudi i posjetioca sajma dobilo informaciju o profilu hrvatskih izlagača i nastupu u organizaciji HOK-a na ovogodišnjem sajmu.

Međunarodni sajam u Celju respektabilna je sajamska izložba sa 1.604 izlagača iz 34 države Svijeta, sa velikom posjetom sajmu (oko 130.300 posjetioca u 2014. godini iz 24 države Svijeta) te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu sa potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih proizvoda i usluga, s ciljem izvoza, te dolaska do novih poslovnih kontakata za buduće poslove.

Izlagači trebaju dostaviti prilikom prijave nastupa:
1)    prijavu – u prijavi obavezno navesti potreban namještaj,
2)    podatke o robi koja se šalje na sajam,
3)    izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koju je naveo u obrascu “Podaci o robi za sajam”

Osiguranje robe / eksponata: izlagačka roba nije osigurana te ukoliko izlagač ima robu vreće vrijednosti, istu treba osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma.

Otprema robe:  izlagač će biti pravovremeno obaviješten o predaji robe u skladište te je dužan pridržavati se dobivenih uputa izvođača štanda.

Napomena: skrećemo pozornost da izlagači ne mogu nastupiti, ukoliko imaju dugovanja prema komorskom sustavu.

Rok za prijavu je 10.07.2015. godine.

Za dodatne informacije vezane uz sajam Celje, prijavu nastupa ili tehnička pitanja vezana uz nastup u organizaciji HOK-a zainteresirani obrtnici/poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/48 06 650, Dražen Horvat ili putem elektronske pošte na: drazen.horvat@hok.hr,  i hok@hok.hr.

Iskoristite ovu priliku i prezentirajte se na najvažnijem međunarodnom sajmu u Republici Sloveniji uz logistiku i sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore!