Udruženje obrtnika Nova Gradiška

FORUM POSLOVNI MEDIJI d.o.o. – novi partner za nove pogodnosti u projektu HOK Zajednička nabava

FORUM MEDIA GROUP (FMG) je međunarodna medijska kompanija sa sjedištem u blizini Münchena (Njemačka) s vodećim, stručnim izdavačkim kućama širom svijeta.

Članice tvrtke FORUM MEDIA GROUP u svojoj širokoj ponudi nude specijalne tematske publikacije, časopise i vrlo cijenjene događaje.

Korisnicima osiguravaju:

  • praktičnu primjenu: pretplatnicima se nude proizvodi koje mogu brzo i lako primijeniti u svakodnevnom radu
  • stručnost: izdanja omogućavaju precizan i stručan rad usklađen s najnovijim poslovnim informacijama i pravnim propisima
  • aktualnost: svaki priručnik i CD redovno se ažuriraju novim informacijama, a korisniku se nude tumačenja usklađena s potrebama tržišta i zakonodavnim sustavom te obrasci i primjeri za konkretnu upotrebu u praksi

Izdanja koriste menadžeri i drugi zaposleni u tvrtkama, kako javnog, tako i privatnog sektora stoga su prisutni u brojnim velikim, srednjim i malim tvrtkama, ali i raznim udrugama, kao i brojnim vladinim i nevladinim organizacijama širom svijeta.

U okviru projekta HOK Zajednička nabava FORUM POSLOVNI MEDIJI d.o.o. članovima HOK-a nude popust od 25 % na jednodnevne seminare koji se održavaju za male grupe u Zagrebu ili ukoliko postoji interes polaznika i u drugim gradovima Hrvatske. Također, u ponudi je popust od 25 % na MCT - intenzivni edukacijski program. Riječ je o višednevnim programima u trajanju od tri dana kroz tri tjedna koji se održavaju za male grupe. Na kraju ovih seminara polaznici dobivaju uvjerenje o usavršavanju. Raspored seminara može se naći na web stranici tvrtke. Popust od 25 % vrijedi i za e-mail seminare čije su teme najčešće strani jezici, zaštita na radu, računovodstvo i financije te druge teme pogodne za taj tip učenja. Popust od 10 % odobrava se za priručnike u tiskanom izdanju i CD s primjerima. Neki od priručnika su: „Zaštita osobnih podataka“, Sigurnost i zaštita na radu“, „Zakon o radu“, „Pribavljanje bespovratnih sredstava iz EU fondova“ itd.

Više o tvrtki i proizvodima možete pronaći na: https://fpm.hr/