Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Edukacija za provedbu Poziva “Znakovi kvalitete”

Prijave za najavljeni projekt ''Znakovi kvalitete'' počet će od 10. rujna 2018. godine u 11:00 sati i trajati do 29. lipnja 2020. godine ili do iskorištenja raspoloživih sredstava. Cilj natječaja je poticanje kreativnosti i inovativnosti MSP-ova označavanjem kvalitetnih i prepoznatljivih hrvatskih proizvoda i usluga kroz pružanje potpore za ishođenje znaka kvalitete za proizvode, linije proizvoda, odnosno jednu ili više usluga ili djelatnosti.

Točnije, putem natječaja omogućava se obrtnicima koji ispunjavaju uvjete iz Pravilnika o tradicijskim i umjetničkim obrtima da putem vaučera, besplatno, steknu pravo na stjecanje Znaka i Uvjerenja tradicijskog, odnosno umjetničkog obrta.

U jednom projektnom prijedlogu prijavitelj može tražiti izdavanje vaučera za ishođenje više znakova kvalitete, ali samo kod jednog pružatelja usluga (Hrvatske obrtničke komore ili Hrvatske gospodarske komore).

Dodatne informacije i materijali natječaja mogu se preuzeti sa sljedeće web stranice: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/znakovi-kvalitete/

Informativna radionica o načinu prijave na natječaj, te općenito o stjecanju znakova kvalitete održat će se u ponedjeljak, 10. rujna u Hrvatskoj gospodarskoj komori, od 11 do 13 sati u vijećnici HGK na Rooseveltovom trgu 2.

Na prezentaciju se (o svojem trošku) uz obrtnike, također pozivaju i predstavnici POK-ova i UO, kako bi se potencijalnim korisnicima što bolje prenijele informacije o Pozivu.

Zbog organizacijskih razloga molim svoj dolazak potvrditi do petka,  7. rujna 2018 na e-mail:  ngasparac@hgk.hr .