Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Dani obrtništva u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Udruženje obrtnika grada Karlovca zajedno s Obrtničkom komorom Karlovačke županije organizira prodajni sajam pod nazivom „Dani obrtništva u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji“ koji će se održati od 19. do 21. svibnja 2023. godine na lokaciji u Školskoj sportskoj dvorani Mladost, ulica Rakovac 1.

Pozivaju se svi obrtnici, dobrovoljni članovi i OPG-ovi da besplatno sudjeluju na sajmu i predstave svoj rad, proizvode i usluge. Sajam će biti posjećen od strane svih osnovnih i srednjih škola u Karlovačkoj županiji. Jedan od glavnih ciljeva je privući djecu za upisivanje u deficitarna zanimanja kojih nedostaje na pretek. Drugi glavni cilj je promocija obrtništva u Karlovcu i jačanje pozicija malih obrtnika kojima će na ovaj način biti omogućena prodaja na jednom mjestu za velik broj posjetitelja.

 

Prijavite se i budite dio ove priče jer zajedno možemo ostvariti puno. Detaljne informacije nalaze se u privitku.

 

Prijaviti se možete na link www.daniobrtnistva.com ili popuniti prijavnicu koja se nalazi u privitku i skeniranu ju poslati ovdje na mail ili donesti osobno u ured tajništva. Prijave su moguće do 10.5.2023. godine.

PRIJAVNICA - DANI OBRTNISTVA 2023

Pozivnica - DANI OBRTNISTVA 2023 - izlagaci