Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Billy Pos nudi članovima HOK-a povoljniju kupnju ili najam fiskalnih blagajni

BILLY POS d.o.o., tvrtka kćer Etranet Grupe d.o.o., u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom nudi članovima HOK-a posebne pogodnosti u projektu HOK Fiskalizacija i time omogućava svim članovima HOK-a povoljniju kupnju ili najam Billy fiskalnih blagajni, koje su prvenstveno namijenjene poslovanju malih i srednjih poduzetnika, taksista, paušalaca, frizerskih i drugih salona.

Billy rješenje za fiskalne blagajne polučilo je veliki uspjeh na tržištu Republike Hrvatske i Slovenije s više od 10.000 stalnih i zadovoljnih korisnika.

U ponudi je nekoliko vrsta uređaja: Billy Maxi, Billy The POS, Billy Mobile.... Uređaji iz naše ponude su ergonomični i ugodni za korištenje, bazirani na konceptu ‘all-in-one’ (uređaji s integriranim pisačem i komunikacijskim modulom).

Korisnicima nudimo kompletno rješenje po sistemu “ključ u ruke” bez početnih ulaganja.

Ponuda obuhvaća uslugu najma ili kupnje, održavanja i servisa opreme na lokaciji korisnika na području cijele Hrvatske s osiguranim zamjenskim uređajima i rokom reakcije najkasnije sljedeći radni dan, uz osiguranu podršku putem kontaktnog centra. BILLY POS team ukupno broji 50 zaposlenika, od čega je 20 terenskih tehničara koji su raspoređeni po cijeloj Hrvatskoj te osiguravaju kvalitetnu i brzu podršku.

Prednosti za članove HOK-a:

  • Na najam ili kupnju Billy fiskalne blagajne popust u iznosu od 15%
  • Na sklopljene ugovore za najam blagajne u trajanju već od 12 mjeseci korisnici ne plaćaju mjesečnu naknadu do 01.07.2017. Ugovorna obveza za sve korisnike koji sklope ugovor na  12/24/36 mjeseci kreće od 01.07.2017.
  • Kod kupovine uređaja korisnici do 01.01.2018. ne plaćaju mjesečnu naknadu za održavanje programskog paketa ( programski paket uključuje: telefonsku podršku svaki dan od 08:00 do 22:00, cloud backup podataka i računa, zakonske usklađenosti i sl.)

Sve dodatne informacije dostupne su na stranici https://www.billy.hr, na Facebooku https://www.facebook.com/Billy.Hrvatska  ili putem telefona 01-6402-019.