Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Besplatno predavanje ” Upravljanje podacima o kupcima” – 25.10.2023. u 19.30 h

Udruženje obrtnika Nova Gradiška organizira za svoje članove besplatno predavanje " Upravljanje podacima o kupcima", koje će se održati dana 25.10.2023. godine (srijeda) s početkom u 19:30 sati u prostorijama Udruženja obrtnika Nova Gradiška, Slavonskih graničara 20, Nova Gradiška.

Teme o kojima će biti govora na predavanju:

  • Podatak vs. informacija
  • Osobni podaci
  • Prikupljanje podataka o kupcima
  • Čuvanje i zaštita podataka kupaca

Predviđeno trajanje je 60 min.
Predavač: Slavica Štefanac, dipl. oec.

Sudjelovanje za članove Udruženja je besplatno, a broj mjesta je ograničen te će se prijave prihvaćati redoslijedom zaprimanja do popunjavanja mjesta.

PRIJAVA SUDJELOVANJA JE OBAVEZNA: Molimo Vas da se zbog ograničenog broja mjesta prijavite za sudjelovanje u Udruženje obrtnika Nova Gradiška na e-mail: uo.nova.gradiska@hok.hr, najkasnije do 24.10.2023. godine.

Predavanje je projektna aktivnost projekta „OBRTNIK“, koji Udruženje obrtnika Nova Gradiška provodi u 2023. godini. Projekt se sufinancira u visini od 90% sredstvima Brodsko-posavske županije, koja su odobrena u okviru Javnog poziva za financiranje projekata/programa Obrtničke komore Brodsko-posavske županije i Udruženja obrtnika na području Brodsko-posavske županije u 2023. godini. Ukupna vrijednost projekta je 8.866,00 eura.
Projekt obrtnicima omogućava podizanje konkurentnosti i stjecanje novih kompetencija kroz rad na osobnim vještina te sudjelovanje na predavanja o aktualnoj tematici iz obrtništva u Novoj Gradiški.
Sve aktivnosti projekta "OBRTNIK" su potpuno besplatne za članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a najave za aktivnosti će biti javno objavljene putem web stranice, društvenih mreža te medija.
Za sve informacije oko projekta obratite se na uo.nova.gradiska@hok.hr