Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Besplatno izlažite na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova!

Obrtnice i obrtnici, Hrvatska obrtnička komora Vas poziva na sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova – „Moja poduzetna Hrvatska“  koji će se održati 8.4. u Ivanić Gradua 9.4. u Sisku.

Riječ je od prodajno-izložbenom festivalu koji Styria media grupa – Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24sata) već drugu godinu zaredom organizira diljem Lijepe naše, a Hrvatska obrtnička komora je partner i ove godine. Za sudionike Festivala omogućeno je besplatno izlaganje.  Projekt predstavlja idealnu priliku za predstavljanje malih i srednjih poduzetnika na sajmovima širom Hrvatske te njihovih proizvoda i usluga, ali i mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata i međusobnih povezivanja uz snažnu medijsku podršku s ciljem proširenja i unapređenja poslovanja. Sajmovi će se u sklopu Festivala održati u 13 hrvatskih gradova u 2017. godini, na atraktivnim centralnim lokacijama, u vremenu od 10:00 do 18:00 sati , a prvi grad u kojem će se organizirati bit će Ivanić Grad 8. travnja 2017. na Trgu Vladimira Nazora. Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane koji žele prezentirati svoje proizvode ili usluge da se prijave za besplatno sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova "Moja poduzetna Hrvatska" u Ivanić Gradu 8.4. i Sisku 9.4. na mail adresu: mojapoduzetnahrvatska@vecernji.net .
Prijave se primaju do 1. travnja 2017. (ili do popunjavanja kapaciteta). Prostor za izlaganje ustupa se bez novčane naknade, a zavisne troškove smještaja i prijevoza pokriva izlagač. U privitku se nalazi prijava za sudjelovanjem, kao i pravilnik izlagača. Raspored ostalih Festivala i detaljnije informacije možete pronaći na web adresi: http://www.poslovni.hr/festivali/o-projektu

Prijavnica i Festivalski pravilnik u privitku:
Prijavnica za sudjelovanje
Pravilnik