Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Besplatno izlažite na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova u Krapini i u Vinkovcima!

Obrtnici, prijavite se za sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova "Moja poduzetna Hrvatska" u Krapini 8. rujna te u Vinkovcima 10. rujna, kao i na ostalim nadolazećim festivalima.

Svojim članovima Hrvatska obrtnička komora osigurala je besplatni prostor za izlaganje. 

Svi zainteresirani obrtnici mogu se za dodatne informacije i prijavu nastupa javiti voditeljici organizacije evenata u Poslovnom dnevniku Nikolini Antolić, telefon: 01/6326 023, e-mail: nikolina.antolic@poslovni.hr

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova pod nazivom 'Moja poduzetna Hrvatska' kroz sajmove, edukativne i gastro radionice u niz gradova tijekom ove godine predstavlja bogatu ponudu proizvoda i usluga proizvođača iz cijele Hrvatske.

Organizator Festivala je Styria media grupa – Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24sata), a među institucionalnim partnerima ovog projekta je i Hrvatska obrtnička komora, čiji članovi prezentiraju svoje proizvode i usluge diljem Hrvatske.

Obrtnici koji žele prezentirati svoje proizvode i usluge na ostalim festivalima tijekom listopada i studenoga (posljednji je festival u Koprivnici 4. studenoga), svoju prijavu mogu poslati elektroničkom poštom, uz obveznu naznaku u kojem gradu,

na e-mail: darko.prister@hok.hr  ili hok@hok.hr

Prijave se primaju do popunjavanja kapaciteta. Prostor za izlaganje ustupa se bez novčane naknade, a zavisne troškove smještaja i prijevoza pokriva izlagač.