Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Besplatni dvodnevni Trening motivacije i prevencija sagorijevanja (Burnout) u obrtništvu – zaštita mentalnog zdravlja obrtnika

Udruženje obrtnika Nova Gradiška organizira besplatni dvodnevni trening unutar aktivnosti LEAD projekta „OBRTNIK“: Trening motivacije i prevencija sagorijevanja (Burnout) u obrtništvu - zaštita mentalnog zdravlja obrtnika.

Trening će se održati na Ranču Ramarin (Garčin), 20. i 21. listopada 2023. godine.
Voditeljica radionice je Marina Bujas, mag. soc. and paed.

Trening obuhvaća sljedeće teme:
* Emocionalna inteligencija
* Pozitivna poslovna komunikacija
* Što je motivacija i kako je ostvariti?
* Pogreške u razmišljanju
* Što je „Burn out“?
* Što učiniti kako biste izbjegli „Burn out“ sindrom?
* Stres i vještine suočavanja sa stresom.

Sudjelovanje za članove Udruženja je u potpunosti besplatno, a broj mjesta je ograničen te će se prijave prihvaćati redoslijedom zaprimanja do popunjavanja mjesta!

PRIJAVA SUDJELOVANJA JE OBAVEZNA: Molimo Vas da se prijavite za sudjelovanje u Udruženje obrtnika Nova Gradiška na e-mail: uo.nova.gradiska@hok.hr ,  najkasnije do 04. listopada 2023. godine.

LEAD je projektna aktivnost projekta „OBRTNIK“, koji Udruženje obrtnika Nova Gradiška provodi u 2023. godini. Projekt se sufinancira u visini od 90% sredstvima Brodsko-posavske županije, koja su odobrena u okviru Javnog poziva za financiranje projekata/programa Obrtničke komore Brodsko-posavske županije i Udruženja obrtnika na području Brodsko-posavske županije u 2023. godini. Ukupna vrijednost projekta je 8.866,00 eura.
Projekt obrtnicima omogućava podizanje konkurentnosti i stjecanje novih kompetencija kroz rad na osobnim vještina te sudjelovanje na predavanja o aktualnoj tematici iz obrtništva u Novoj Gradiški.
Sve aktivnosti projekta "OBRTNIK" su potpuno besplatne za članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a najave za aktivnosti će biti javno objavljene putem web stranice, društvenih mreža te medija.
Za sve informacije oko projekta obratite se na uo.nova.gradiska@hok.hr