Udruženje obrtnika Nova Gradiška

BAU 2019 – vodeći svjetski sajam za arhitekturu, materijale i sustave

Sajam BAU 2019, namijenjen prvenstveno sektoru građevinarstva, održava se od 14. do 19. siječnja 2019. godine, na sajamskom prostoru Messe München.

Oko 2.200 izlagača iz 45 zemalja predstavit će arhitekturu, materijale i sustave za poslovnu i stambenu izgradnju, kao i za dizajn interijera novih i postojećih zgrada na najvećem izložbenom prostoru dosad.

Sajam BAU namijenjen je svima onima koji su uključeni u projektiranje i gradnju. Najveći dio  posjetitelja dolazi upravo iz graditeljskih djelatnosti i djelatnosti opremanja zgrada.

Na površini od 200.000 m2 BAU predstavlja arhitekturu, materijale i sustave za poslovnu i stambenu izgradnju i unutarnje uređenje u 18 izložbenih paviljona. Svake dvije godine vodeći akteri u djelatnosti okupljaju se na ovoj građevinarskoj izložbi, koja je jedinstvena u svijetu. Raspon proizvoda i usluga je strukturiran prema građevinskom materijalu, proizvodnim sektorima i tematskim područjima.

BAU se obraća svima onima koji su uključeni u projektiranje, izgradnju i funkcioniranje svih vrsta objekata. BAU je također najveći svjetski sajam za arhitekte i inženjere, privlači više od 65.000 profesionalnih projektanata i dizajnera. Prateći program sadrži brojna atraktivna događanja, uključujući i vrhunske okrugle stolove sa stručnjacima iz cijelog svijeta.

Više informacija o Sajmu BAU može se pronaći na kanalima:
www.bau-muenchen.com https://www.facebook.com/BAUMuenchen

https://twitter.com/BAU Muenchen http://mag.bau-muenchen.com/

Također, za dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti u generalno zastupništvo sajma München za Hrvatsku:
Tvrtka „Belimpex d.o.o.“
A. Štrbana 18, 10000 Zagreb
tel: 01/3638 363, ili 01/3648 276
e-mail: office@belimpex.hr
Internet stranicawww.belimpex.hr

Izvor: HOK