Udruženje obrtnika Nova Gradiška

5. SAJAM VJENČANJA NOVA GRADIŠKA, 30.10.2021. godine

5. Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška održat će se 30. listopada 2021. godine (subota) u centru Grada Nova Gradiška, u velikom grijanom šatoru, a Udruženje obrtnika Nova Gradiška suorganizator je istog.

Sajam vjenčanja manifestacija je koja iz godine u godinu broji sve veći broj izlagača i posjetitelja, prvenstveno zbog svog cjelodnevnog programa, nakon kojeg kreće velika večernja modna revija s bogatim programom.

Sajam je namijenjen svim obrtnicima i poduzetnicima iz svijeta vjenčanja (frizerima, fotografima, dizajnerima, kozmetičarima, zlatarima, tekstilnoj industriji (svečane haljine i muška odijela), dekoraterima, cvjećarima, svjećarima, slastičarima, cateringu, organizatorima vjenčanja, najam šatora, obućarima, proizvođačima vina, likera itd.)

Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave i sudjeluju na 5. Sajmu vjenčanja Exclusive Nova Gradiška. Niže u objavi možete pronaći Prijavu izlaganja – Ugovor, te opće uvjete sudjelovanja na sajmu.

Ukoliko se već niste prijavili, prijavu za sudjelovanje treba što prije poslati na e-mail adresu organizatora – salon.vjencanica.exclusive@gmail.com .

Za sve dodatne informacije možete se obratiti organizatoru, gđi. Ljiljani Šoch na mob: 098/1310981.

PRIJAVA IZLAGANJA 5.sajam vjenčanja