Udruženje obrtnika Nova Gradiška

3. Sajam vjenčanja Nova Gradiška – 17.11.2018. godine

3. Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška održat će se 17. studenog 2018. godine u Novoj Gradiški, u dvorani ETEŠ škole na 1500m2.

Organizator 3. Sajma vjenčanja je Salon za organizaciju vjenčanja EXCLUSIVE iz Nove Gradiške, a Udruženje obrtnika Nova Gradiška je suorganizator.

Zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja je Mia Pojatina - Miss Universe Hrvatske.

Kako se organizator svake godine trudi biti što bolji i zanimljiviji, ove godine organizirane su i besplatne radionice za posjetitelje, na teme:

- Tvoj savršeni dan - organizacija vjenčanja
- Tvoja savršena vjenčanica/haljina/odijelo – gost - jedina licencirana modna savjetnica u Hrvatskoj - Modni Almanah
- Dnevni i svečani make-up trendovi
- Trendovi svečanih i dnevnih frizura
- Kako dovesti tijelo u top formu prije vjenčanja
- Trendovi u ukrašavanju dvorana za vjenčanja, buketi, trendovi u cvjećarstvu i catering-u
- Plesna radionica.

Sve radionice odvijat će se u zatvorenom i odvojenom dijelu Sajma, tijekom cijelog dana.

U svaku radionicu se mogu uključiti, a samim time i prezentirati svoj posao, svi zainteresirani frizeri, make-up artisti, cvjećari, slastičari, dizajneri, plesni edukatori..

U večernjim satima, od 19:30h, započeti će modna revija svečanih haljina, vjenčanica, odijela, frizura, nakita i make-up-a.

Svečanu modnu reviju i ove godine vodit će Mirna Maras, a u glazbeno-scenskom programu nastupiti će Zdenka Kovačiček, diva hrvatske glazbene scene te drugi gosti.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na 3. Sajmu vjenčanja Exclusive Nova Gradiška, u privitku možete pronaći Poziv organizatora, Prijavu izlaganja - Ugovor te opće uvjete sudjelovanja na sajmu, kao i tlocrt dvorane kako biste sami mogli izabrati poziciju svog izlagačkog prostora.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijavu za sudjelovanje treba što prije poslati na e-mail adresu organizatora – salon.vjencanica.exclusive@gmail.com .

Ovim putem Vas obavještavamo da će Udruženje obrtnika Nova Gradiška organizirati kolektivan nastup članova na predmetnom Sajmu, na način da će Udruženje obrtnika sufinancirati cijenu izložbenog prostora 2x2 m, članovima koji imaju uredno podmiren komorski doprinos. U slučaju potrebe za većim izlagačkim prostorom, razliku izložbenog prostora plaća svaki izlagač.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Udruženju obrtnika Nova Gradiška na tel: 035/361-763 ili organizatoru, gđi. Ljiljani Šoch na mob: 098/1310981.

Poziv na izlaganje na 3. Sajmu vjenčanja Nova Gradiška - poziv organizatora
PRIJAVA IZLAGANJA-3.Sajam vjenčanja Nova Gradiška
Tlocrt DVORANA ETEŠ - 3. SAJAM VJENČANJA