Udruženje obrtnika Nova Gradiška

23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM POLJOPRIVREDA, GOSPODARSTVO I OBRTNIŠTVO SAJAM POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE 4. HOROP SAJAM OPREME ZA HORTIKULTURU 4. GRO-KO SAJAM GRAĐEVINSKE I KOMUNALNE OPREME

23. PROLJETNI MEĐUNARODNI
BJELOVARSKI SAJAM
POLJOPRIVREDA, GOSPODARSTVO I OBRTNIŠTVO
SAJAM POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE
4. HOROP
SAJAM OPREME ZA HORTIKULTURU
4. GRO-KO
SAJAM GRAĐEVINSKE I KOMUNALNE OPREME

01.04.-03.04.2022.

Sajam poljoprivredne mehanizacije je tematska cjelina koja svakog proljeća privlači veliku pozornost posjetitelja Sajamskog prostora Gudovac, jer se posjetiteljima na jednom mjestu nudi mogućnost razgledavanja i usporedbe svega najboljega što se trenutačno nudi na tržištu traktora i poljoprivredne mehanizacije.

Proizvođači i distributeri traktora i poljoprivredne mehanizacije imaju mogućnost u tri dana sajma prezentirati svoje proizvode i usluge velikom broju posjetitelja u zatvorenim i na otvorenim izložbenim prostorima Bjelovarskog sajma, ali isto tako i pružiti aktivne prezentacije strojeva u radu na demo poligonima sajamskog prostora.

 

HOROP je sajamska manifestacija s primarnom ponudom opreme za hortikulturu i vrtlarstvo, ali isto tako i velika prodajna izložba sezonskog cvijeća i ostalih vrsta sadnica.

HOROP – sajam opreme za hortikulturu, održati će se po prvi puta u sklopu Proljetnog sajma!

GRO-KO je sajam građevinske i komunalne opreme, koji će se 2022. godine u svom četvrtom izdanju po prvi puta predstaviti u sklopu Proljetnog sajma!
Izlagači ove manifestacije kroz izložbu i prezentacije građevinskih strojeva imaju priliku da predstave najnovije trendove u građevini, te isto tako i nova dostignuća u okviru komunalne tehnologije i na taj način potvrde svoju prisutnost na tržištu i ostvare nove poslovne suradnje.

Posjetiteljima je ovo prilika da se upoznaju s najnovijim trendovima i dostignućima u sektoru građevine i komunalne tehnologije (komunalne opreme i strojeva svih namjena, od komunalnih vozila do opreme za dječja igrališta).

Poziv, prijava i narudžbenica u prilogu

NARUDŽBENICA-dodatne-opreme_2022_fillable

POZIV-23.proljetni_medunarodni_bjelovarski_sajam

PRIJAVA-23.proljetni_medunarodni_bjelovarski_sajam-fillable

 

23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam