Udruženje obrtnika Nova Gradiška

21. „Poljoprivredno-poduzetničke ideje“ i 2. Proljetni sajam Nova Gradiška 2019.

Brodsko-posavska županija u suradnji s gradom Nova Gradiška i Quad klubom Lotus, kao organizatorima, te  Turističkim zajednicama Brodsko-posavske županije i Grada Nova Gradiška, Ministarstvom poljoprivrede, LAG-om Zapadna Slavonija, Županijskom gospodarskom komorom Slavonski Brod, Obrtničkom komorom Brodsko-posavske županije i Udruženjem obrtnika Nova Gradiška, kao suorganizatorima, organizira manifestaciju pod nazivom 21. „Poljoprivredno-poduzetničke ideje“  i 2. Proljetni sajam Nova Gradiška 2019.

Manifestacija  će se održati od 17. do 19. svibnja 2019. godine na središnjem gradskom trgu kralja Tomislava u Novoj Gradiški, a edukativni dio manifestacije održati će se u Velikoj vijećnici grada Nova Gradiška.

Članovi Udruženja obrtnika Nova Gradiška imaju priliku besplatno prezentirati svoje proizvode na sajmu jer je Udruženje obrtnika  zakupilo zajednički izlagački šator za sve članove zainteresirane za nastup i izlaganje na sajmu pa Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite i predstavite svoje proizvode i usluge.

Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje svojih proizvoda i usluga na 2. Proljetnom sajmu, molimo Vas da nam se, radi daljnje organizacije, povratno javite u Udruženje obrtnika Nova Gradiška na e-mail: uo.nova.gradiska@hok.hr   ili tel. 035/361-763, najkasnije do petka, 19. travnja 2019. godine.