Udruženje obrtnika Nova Gradiška

20. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, Križevci od 10.-12. studenog 2017. godine

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije poziva sve zainteresirane da se prijave za izlaganje na 20. OBRTNIČKOM I GOSPODARSKOM SAJMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U KRIŽEVCIMA od 10. do 12.11.2017. godine.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam će se održati u velikoj Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca  Križevci, u ulici Potočka 26 u samom središtu Grada, te u Sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog s pripadajućim vanjskim prostorima ispred dvorana, na ukupno 1.700 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora.

Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, nude i mogućnost odabira pozicije Vašeg izlagačkog prostora prema Vašoj želji. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan.

Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama.

Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima razvio se u značajnu sajamsku priredbu tako da su na prošlogodišnjem sajmu izlagali obrtnici i poduzetnici iz Slovenije, Bosne i Hercegovine te iz 15 hrvatskih županija (251 izlagač).

Detaljnije informacije mogu se dobiti u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije na tel: 00 385 48 623 408.

Krajnji rok prijave je 24.10.2017. godine.

U privitku ovog dopisa nalazi se “Prijava za nastup”, a ostale informacije možete vidjeti na web stranici Sajma www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx .

prijava - 2017

Hala_A-1_30.8.2017 Vanjski prostor