Udruženje obrtnika Nova Gradiška

2. Sajam vjenčanja Nova Gradiška oduševio posjetitelje i izlagače

Drugu godinu za redom, u organizaciji salona vjenčanica "Exclusive", vlasnice Ljiljane Šoch, održan je  izuzetno uspješan Sajam vjenčanja Nova Gradiška, ovoga puta regionalnog karaktera koji je okupio 50-ak izlagača iz cijele Slavonije.

Otvorenje je započelo izvedbom vokalne skupine Aurora, a nastavilo se s nekoliko prigodnih riječi organizatorice Ljiljane Šoch i predsjednika Udruženja obrtnika Nova Gradiška, Tomislava Šimića.

Od jutarnjih sati posjetitelji su imali prigodu razgledati izuzetno bogatu ponudu vjenčanica, svečanih haljina, nakita, šminke, frizura, cvijeća, dekoracija, foto albuma, kolača i torti koje su predstavili obrtnici novogradiškog kraja, ali i oni pristigli iz drugih krajeva Hrvatske. Svoju ponudu i usluge prezentirali su i vlasnici sala za održavanje svadbi. Organizatori su pripremili i mnogo iznenađenja, a za mladence dosta poklona i popusta.

U večernjim satima održana je modna revija, na kojoj su uz vjenčanice prezentirane i frizure, trendovi u šminkanju, ručno rađeni nakit, vjenčani buketi te brojne dizajnerske večernje haljine raznih dizajnera. Na reviji je organizatorica Ljiljana Šoch predstavila i svoju prvu kolekciju vjenčanica. Tijekom večernjeg programa i modne revije, za glazbeno - scenski program pobrinuli su se i Dominik, Twirling club Požega, Plesni studio Marine Mihelčić, a sve je svojom vrhunskom izvedbom začinila planetarno popularna Ana Rucner koja posjetitelje nije ostavila ravnodušnima. Program je, kao i prošle godine, vodila Mirna Maras.

Organizatorica Ljiljana Šoch  izrazila je zadovoljstvo ovogodišnjim sajmom i zbog posjetitelja, ali prije svega zadovoljstvom izlagača te je navela kako za slijedeću godinu ima neke nove ideje. Zahvalila se svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta, Udruženju obrtnika Nova Gradiška i predsjedniku Tomislavu Šimiću, Gradu Nova Gradiška, Brodsko-posavskoj županiji, Obrtničkoj komori Brodsko posavske županije i Turističkoj zajednici grada Nova Gradiška, te svim sudionicima, izlagačima, izvođačima i drugim vrijednim ljudima.

Predsjednik Udruženja obrtnika, Tomislav Šimić, naglasio je kako organizatorici čestita na ovom pothvatu, jer smatra da je izuzetna hrabrost organizirati ovakav projekt i svoje ideje provesti u djelo te tako promovirati i sebe, ali i ostale obrtnike i poduzetnike.

2.Sajam vjenčanja pokazatelj je kako Nova Gradiška ima kreativne i sposobne obrtnike i poduzetnike, koji svojim idejama i radom doprinose promociji ovog dijela Slavonije i samog Grada Nova Gradiška.

Fotografije: NG BUNTOVNICI

2. Sajam vjenčanja

2.sajam

2. Sajamvjenčanja2.sajam vjenčanja1