Udruženje obrtnika Nova Gradiška

2. DANI OBRTNIŠTVA U GRADU KARLOVCU I KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI

Dani obrtništva u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji održat će se od 25. do 27. travnja 2024. godine na lokaciji Školske sportske dvorane Mladost.

Ova manifestacija održava se u organizaciji Obrtničke komore Karlovačke županije i Udruženja obrtnika grada Karlovca, a suorganizatori su Grad Karlovac, Karlovačka županija, Turistička zajednica grada Karlovca i Hrvatska obrtnička komora te pokrovitelj Ministarstvo poljoprivrede.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.300 m2 zatvorenog prostora i 600 m2 otvorenog prostora ispred Školske sportske dvorane Mladost na adresi Rakovac ulica 1.

Izložbeni prostor dobiva se po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, uz važnu napomenu, a to je da je za sve obrtnike, dobrovoljne članove Hrvatske obrtničke komore i OPG-ove sudjelovanje na sajmu potpuno besplatno. Ostali se mogu prijaviti i ukoliko bude slobodnih mjesta, i za njih će sudjelovanje biti besplatno.

Radno vrijeme sajma je od 9:00 do 19:00 sati.

Program Sajma bit će obilježen i organizacijom Gastro izložbe gdje će restorani s područja Karlovačke županije predstaviti svoju gastronomsku ponudu, Udruga vinogradara, vinara i voćara Ozalj će imati prigodnu ponudu vinskog asortimana ,a bit će održana i revija frizura te modna revija.

Sajam će biti prodajnog i izlagačkog karaktera.

Prijaviti se možete direktno putem poveznice: https://daniobrtnistva.com/ ili putem prijavnice koja se nalazi u privitku. Prijave su moguće do 18. travnja 2024. godine ili do popune mjesta.

Za dodatne informacije slobodno se obratite u Obrtničku komoru Karlovačke županije ili Udruženje obrtnika grada Karlovca na adresi Jurja Haulika 14, 47 000 Karlovac ili na e-mail uo.karlovac@hok.hr ili telefon 098 365 408.