Udruženje obrtnika Nova Gradiška

2. Business Café Slavonija, Slavonski Brod – Znanje je moć

U utorak 5. srpnja 2016. održava se 2. Business Café Slavonija u Hotelu Art (restoran Vidikovac) u Slavonskom Brodu.

Tema ovog Business Caféa je Znanje je moć!

Gosti 2. Business Caféa Slavonija su: Mirela Španjol Marković iz Zagreba, direktorica tvrtke Ciceron komunikacije, Mario Špoljar direktor tvrtke Akord iz Županje i Jasmina Krkić Poznić vlasnica malog obiteljskog hotela Maksimilijan u Osijeku te inovator Matej Grozdanović, vlasnik IT tvrtke BytePanda iz Zagreba i osnivač startupa Modulos. Gosti su vrijedni i sposobni poduzetnici. Njihove priče će Vam otkriti što su sve prošli u svojim poduzetničkim pothvatima i kako je moguće uspjeti upravo ovdje i sada.

Business Café predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to žele postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja za pokretanje vlastitog biznisa. Više od 5 godina dvije su osnovne poruke Business Caféa:
1. NISMO SAMI – kad pokrećemo i vodimo vlastiti posao svi prolazimo isto.
2. MOGUĆE JE USPJETI – SADA I OVDJE – sve priče naših gostiju pokazuju da se i u ovim uvjetima i na našim prostorima može uspjeti, unatoč svemu i svima.

Ideja se rodila čitajući istraživanje jedne agencije koje je pokazalo da se 57% poslova sklapa uz kavu, a vlastito iskustvo pokazalo je da je umrežavanje jedno od ključeva za uspjeh. Prvi Business café održan je 29. ožujka 2011. u Zagrebu, a vremenom se proširio putem licence na Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu goru te Sloveniju. Druženja se organiziraju svaka dva mjeseca, a goste uz inspirativne poznate poduzetnike u ugodnom društvu očekuju i korisne informacije i zanimljivi pokloni sponzora.

Sve informacije pratite na: www.businesscafe.info i  https://www.facebook.com/BusinessCafeEvent/?fref=ts  .

Prezentacija o Business cafeu je svakako zanimljiva jer se radi o "pokretu" koji zahvaća sve države u regiji. Na Business cafeu promoviraju se uspješni poduzetnički pothvati koji inspiriraju i motiviraju, daje se mogućnost  umrežavanja kako bi svi zajedno postali još uspješniji.

Cijena ulaznice za Business cafe je 60,00 kn. Ulaznice se prodaju isključivo unaprijed i to na način da se zainteresirani jave organizatorici Marijani Bošnjak na e-mail marijana@bosnjakcompany.hr