Udruženje obrtnika Nova Gradiška

19. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

vanjski-prostor19. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održati će se u Križevcima od 11. do 13. studenog 2016. godine.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada.

Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, nudi Vam se i mogućnost odabira pozicije Vašeg izlagačkog prostora prema Vašoj želji. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na internet stranici www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx

Program sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama.

Očekuje se nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne izlagače.

Sajam počinje u petak 11. studenog 2016. svečanim otvaranjem u 11:00 sati.

Za informacije i prijave možete se obratiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com.

U nastavku možete pronaći Prijavnicu te ostale potrebne informacije.

prijavnica-2016
poziv_izlagaci_2016