Udruženje obrtnika Nova Gradiška

18. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva – Dubrovnik

Ovogodišnji 18. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva u organizaciji tvrtke Dubrovnik Sun d.o.o., te suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore – ŽK  Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e,  Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA i Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o.,  održat će se 29. travnja - 02. svibnja 2021.g., u vanjskim i unutarnjim sadržajima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda. I ove godine nastavit će se s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, te organizacijom niza edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

Sajam je i izložbenog i prodajnog karaktera, a posjetiteljima se ulaz ne naplaćuje.

Udruženje obrtnika Nova Gradiška ima u planu sufinancirati kolektivan nastup članova na sajmu, ukoliko se prijavi dovoljan broj članova (sufinanciranje se odnosi na zakup izlagačkog prostora). Podsjećamo da nastup i organizacija sajma prvenstveno ovise o epidemiološkoj situaciji i odlukama Nacionalnog stožera. Sami izlagači snose troškove smještaja.

Ukoliko ste zainteresirani za predstavljanje na predmetnom sajmu, molimo Vas da nam se povratno javite najkasnije do 17.03.2021. godine.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Udruženju obrtnika Nova Gradiška na tel: 035/361-763.