Udruženje obrtnika Nova Gradiška

13. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva 2016.

Od 17. do 20. ožujka u hotelu Tirena – Babin kuk, Dubrovnik, održat će se već tradicionalni 13. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva 2016.

Organizator sajma je Dubrovnik Sun d.o.o., a suorganizatori su: Dubrovačko-neretvanska županija, Grad Dubrovnik, Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA d.o.o., Hrvatska gospodarska komora – ŽK Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije te Regionalna razvojna agencija Dunea d.o.o.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.   Na prošlogodišnjem sajmu izlagalo je oko 300 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 30.000 posjetitelja.

Prepoznali su to predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović i Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, kao pokrovitelji, odnosno sudionici izložbe.

Ovogodišnji sajam usmjeren je na prezentaciju novih proizvoda (hybridna i električna vozila, eko namještaj, odjevni predmeti od prirodnih materijala), podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.

I ove godine organizator nastavlja s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda te priprema niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja. Sajam je izložbenog i prodajnog karaktera.

U prilogu zainteresirani obrtnici i poduzetnici mogu pronaći pozivno pismo i prijavne materijale za sajam, a rok prijave nastupa je 8. ožujka 2016. godine. Prijave pristigle nakon roka prijave, nažalost, organizator neće moći prihvatiti.

Sve detaljnije informacije možete dobiti na tel: 020/436 233; 020/436 363 fax: 020/436 233, mob: 098/ 285 355 (Osoba za kontakt gospodin Vedran Kraljević,), putem internetske stranice www.mediteranski-sajam.com ili kontaktom na e-mail: mediteranski.sajam.du@gmail.com.

Komplet obrazaca HR 2016