Udruženje obrtnika Nova Gradiška

1. Kongres žena jugoistočne Europe – prijavite se!

Kongres poduzetnica jugoistočne Europe, koji predstavlja najveće poslovno okupljanje žena od kada postoji tržišna ekonomija u ovom dijelu kontinenta, održat će se 8. ožujka 2017. godine, pod pokroviteljstvom i u nazočnosti dviju najistaknutijih žena hrvatske politike - Kolinde Grabar Kitarović, predsjednice Hrvatske i Martine Dalić, potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Obje uzvanice će se i obratiti nazočnima na Kongresu, koji će se održati na Zagrebačkom Velesajmu, pred više od 600 poduzetnica iz Bugarske, Rumunjske, Kosova, Albanije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Hrvatske.

Ovu manifestaciju u cilju promicanja ženskog poduzetništva zajednički organiziraju Virtualni ženski poduzetnički centar www.poduzetnica.hr i Grad Zagreb u partnerstvu s Turističkom zajednicom grada Zagreba, Razvojnom agencijom Zagreba i Međunarodnim ekonomskim forumom „Perspektive“ , te suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom udrugom poslodavaca, Hrvatskom obrtničkom komorom,  Veleposlanstvom Slovenije u Zagrebu, Asocijacijom poslovnih žena Makedonije, Udrugom poslovnih žena BiH, Unijom poslodavaca Crne Gore, Privrednom komorom Srbije te Zajednicom poduzetnica Slovenije.

Kongres nema kotizacije te uz prethodnu prijavu na ovom LINKU , svi posjetitelji mogu poslušati  sadržaje kojima se promovira i jača žensko poduzetništvo, ali i iskustva poduzetnica i poduzetnika iz cijele jugoistočne Europe.

Ako se želite prijaviti za sudjelovanje na 1. Kongresu žena jugoistočne Europe – više informacija možete pročitati na stranicama Virtualnog ženskog poduzetničkog centra poduzetnica.hr .