Udruženje obrtnika Nova Gradiška

BESPLATNO PREDAVANJE ”Poslovanje paušalnog obrta” – 05.06.2024. U 20.00 H

Udruženje obrtnika Nova Gradiška organizira za svoje članove besplatno predavanje " Poslovanje paušalnog obrta", koje će se održati dana 05. lipnja 2024. godine (srijeda) s početkom u 20:00 sati u prostorijama Udruženja obrtnika Nova Gradiška, Slavonskih graničara 20, Nova Gradiška.

Predavanje obuhvaća teme:

  • Pokretanje paušalnog obrta
  • Obveze obrtnika (porezi, doprinosi, osnove zaštite na radu, GDPR)
  • Evidencije u paušalnom obrtu
  • Opći uvjeti poslovanja
  • Marketing paušalnog obrta

Predviđeno trajanje je 60 min.
Predavač: Slavica Štefanac, dipl. oec.

Sudjelovanje za članove Udruženja je besplatno, a broj mjesta je ograničen te će se prijave prihvaćati redoslijedom zaprimanja do popunjavanja mjesta.

PRIJAVA SUDJELOVANJA JE OBAVEZNA: Molimo Vas da se zbog ograničenog broja mjesta prijavite za sudjelovanje u Udruženje obrtnika Nova Gradiška na e-mail: uo.nova.gradiska@hok.hr, najkasnije do 04.06.2024. godine.

Predavanje je projektna aktivnost projekta „OBRTNIK“, koji Udruženje obrtnika Nova Gradiška provodi u 2024. godini. Projekt se sufinancira u visini od 90% sredstvima Brodsko-posavske županije, koja su odobrena u okviru Javnog poziva za financiranje projekata/programa Obrtničke komore Brodsko-posavske županije i Udruženja obrtnika na području Brodsko-posavske županije u 2024. godini. Ukupna vrijednost projekta je 8.866,00 eura.


Projekt obrtnicima omogućava podizanje konkurentnosti i stjecanje novih kompetencija kroz rad na osobnim vještina te sudjelovanje na predavanja o aktualnoj tematici iz obrtništva u Novoj Gradiški i okolici.


Sve aktivnosti projekta "OBRTNIK" su potpuno besplatne za članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a najave za aktivnosti će biti javno objavljene putem web stranice, društvenih mreža te medija.
Za sve informacije oko projekta obratite se na uo.nova.gradiska@hok.hr