Udruženje obrtnika Nova Gradiška

12. Susret prijevoznika Hrvatske obrtničke komore

Hrvatska obrtnička komora organizira 12. Susret prijevoznika, koji će se održati 2. i 3. travnja 2020. godine, u Šibeniku, hotel Jure, u hotelskom naselju Solaris.

Susret prijevoznika Hrvatske obrtničke komore značajna je manifestacija koja svake godine okuplja prijevoznike – obrtnike, ali i trgovačka društva, kao i ostale dionike u obavljanju prijevozničkih djelatnosti. Važnost ove manifestacije očituje se u činjenici da je to jedan od rijetkih događaja na kojem obrtnici – prijevoznici imaju mogućnost razmijeniti međusobna iskustva i što je još važnije, komentirati probleme s predstavnicima relevantnih institucija.

Namjera organizatora je i ove godine organizirati rasprave s bitnim sudionicima iz prijevozničke djelatnosti, ali i s predstavnicima izvršne vlasti, kako bi se odvojilo dovoljno vremena za primjerenu raspravu i donošenje prijedloga rješenja i zaključaka o ključnim problemima, prilikama i smjeru razvoja ove djelatnosti.

Stoga će na Susretu kroz dvije panel rasprave biti obrađene teme od posebne važnosti za ovaj sektor. Prvi panel bavit će se aktualnom problematikom i konkurentnosti sektora prijevoza tereta, dok se druga panel rasprava na temu prijevoza putnika planira osvrnuti na primjenu Zakona o prijevozu u cestovnom prometu i probleme u pojedinim tipovima prijevoza putnika.

Uz navedeno na ovogodišnjem, 12. Susretu prijevoznika, kroz izlaganja i raspravu razmotrit će se i ostale aktualne teme vezane uz obavljanje prijevozničke djelatnosti s naglaskom na:

- Problematiku  korištenja graničnih prijelaza između Hrvatske i Slovenije za vozila iznad 7,5t
- Kontrolu domaćih i stranih prijevoznika u RH
- Način ostvarivanja prava na povrat uplaćene trošarine na gorivo
- Zapošljavanje stranaca
- Zakon o prijevozu u cestovnom prometu
- Posljedice pojave Corona virusa na prijevoznički sektor

Rezervacija smještaja:

12. susret prijevoznika Hrvatske obrtničke komore

Rezervacija smještaja vrši se isključivo putem gore navedenog linka. Potrebo je navesti kod 12SPHOK kako bi se ostvario poseban popust za sudionike 12. Susreta prijevoznika. Kod se unosi u gornjem desnom kutu. Nakon unosa koda ponudit će Vam ponudu s popustom za smještaj za vrijeme trajanja 12. Susreta prijevoznika.

Cijena hotelskih usluga po osobi na dan:
Osnovna usluga: polu-pansion (noćenje s doručkom)

  • Cijena noćenja: 346,00 kn po osobi (dvokrevetne sobe)
  • Cijena noćenja: 555,00 kn po osobi (jednokrevetne sobe)
  • Cijena za zajedničku večeru na dan 2. travnja 2020. – 115,00 kn po osobi
  • Cijena ručka u restoranu hotela – 151,00 kn po osobi

Boravišna pristojba nije uključena u gore navedenu cijenu i iznosi 10,00 kn po osobi i danu. Cijena parkinga iznosi 30,00 kn dnevno po automobilu.
Check in: od 15:00 sati
Check out: do 11:00 sati

Prilikom rezervacije smještaja potrebno je naglasiti  da se radi o 12. Susretu prijevoznika, navedena ponuda vrijedi isključivo za 12. Susret prijevoznika.

Navedene sobe moguće je rezervirati do 19. ožujka 2020. ili do ispunjenja kapaciteta.

Također, osobe koje neće biti smještene u Hotelu Jure, a žele sudjelovati na zajedničkoj večeri, istu je potrebno rezervirati i platiti do 19. ožujka 2020., na navedene kontakte. Bonovi za ručak i večeru moći će se kupiti na recepciji hotela.

Službena verzija programa će, uz ostale informacije, biti dostupna na web stranicama Hrvatske obrtničke komore: www.hok.hr

Iz Hrvatske obrtničke komore pozivaju prijevoznike i ostale zainteresirane da se odazovu u što većem broju te da svojom nazočnošću uveličaju ovaj, za prijevozništvo, izuzetno značajan skup.