Udruženje obrtnika Nova Gradiška

10. Susret prijevoznika HOK-a

10. Susret prijevoznika u organizaciji Hrvatske obrtničke komore, održat će se 15. i 16. ožujka 2018. godine, u Crikvenici (hotel Omorika).

Susret prijevoznika Hrvatske obrtničke komore značajna je manifestacija koja svake godine okuplja prijevoznike – obrtnike, ali i trgovačka društva, kao i ostale dionike u obavljanju prijevozničkih djelatnosti. Važnost ove manifestacije očituje se u činjenici da je to jedan od rijetkih događaja na kojem obrtnici - prijevoznici imaju mogućnost razmijeniti međusobna iskustva i što je još važnije, komentirati probleme s predstavnicima relevantnih institucija.

Na Susretu se očekuje izlaganje tema vezanih uz prijevoz robe u cestovnom prometu, prijevoz putnika u cestovnom prometu (autobusi), autotaksi prijevoz i male turističke brodare. Koncepcija samog susreta pruža priliku svim sudionicima da saznaju nove informacije bitne za struku, ali i mogućnost da iznesu najznačajnije probleme te da ponude svoje viđenje rješenja.

Temeljem dobrih iskustava s već održanih stručnih susreta, namjera Hrvatske obrtničke komore  je i ove godine organizirati raspravu s bitnim sudionicima iz prijevozničke djelatnosti, ali i s predstavnicima izvršne vlasti, kako bi se odvojilo dovoljno vremena za primjerenu raspravu i donošenje prijedloga rješenja i zaključaka o ključnim problemima, prilikama i smjeru razvoja ove djelatnosti.

Na ovogodišnjem 10. Susretu prijevoznika, kroz izlaganja i raspravu razmotrit će se aktualne teme vezane uz obavljanje prijevozničke djelatnosti s naglaskom na:
- Zakon o prijevozu u cestovnom prometu
- Zakon o sigurnosti prometa na cestama i svi pripadajući pravilnici
- aplikacija za naručivanje taksi usluge
- opći uvjeti poslovanja i cijene koštanja prijevoza
- predstavljanje Direktiva za prijevoz i paketa mobilnosti
- novi sistem naplate cestarina u Sloveniji
- studija Prometnog fakulteta za sektor prijevoza putnika.

Radni dio i smještaj sudionika 10. Susreta prijevoznika je u Hotelu Omorika u Crikvenici.

Informacije i rezervacija hotelskog smještaja :
Adresa: Ulica Milovana Muževića 20, 51260 Crikvenica
Tel : +385 51 800 480
e-mail : reservations@jadran-crikvenica.hr
web: http://www.jadran-crikvenica.hr/hotel-omorika-crikvenica

Cijena hotelskih usluga po osobi na dan :
Osnovna usluga: polupansion (noćenje s doručkom)

-  cijena noćenja: 277,00 kn po osobi (dvokrevetne sobe)
-  cijena noćenja: 416,00 kn po osobi (jednokrevetne sobe)
- cijena za zajedničku večeru dana 15. ožujka 2018.–150 kn po osobi
- cijena za ručak dana 16. ožujka 2018. – 130 kn po osobi

Prilikom rezervacije smještaja potrebno je naglasiti da se radi o 10. Susretu prijevoznika.

Navedene sobe moguće je rezervirati do. 1. ožujka ili do ispunjenja kapaciteta.

Također, osobe koje neće biti smještene u Hotelu Omorika, a žele sudjelovati na zajedničkoj večeri, istu trebaju rezervirati i platiti do 7. ožujka na navedene kontakte. Bonovi za ručak moći će se kupiti na recepciji hotela najkasnije do 10 sati, 16. ožujka.

Službena verzija programa uz ostale informacije, pravovremeno će biti dostupna i na web stranicama Hrvatske obrtničke komore.

Pozivamo sve prijevoznike i ostale zainteresirane da se odazovu u što većem broju te da svojom nazočnošću uveličaju ovaj skup.