Udruženje obrtnika Nova Gradiška

UKLJUČITE SE – Tjedan odmora vrijedan, 10. – 19. travnja 2020.

Nastavno na ranije objavljene informacije, i ovom prilikom želimo Vas obavijesti i pozvati Vas da se uključite u projekat „Tjedan odmora vrijedan“ koji su pokrenuli Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica, a kojim se želi potaknuti domaće goste na putovanja po Hrvatskoj tijekom pred i postsezone u tjednu od 10. do 19. travnja.

Period, tj. datumi za postsezonu će biti najavljeni u naredanom periodu.

S obzirom na to da se projekt održava po prvi puta, iz Hrvatske obrtničke komore mole sve, prije svega u ime organizatora,  da se uključite kako bi projekt dao što bolje rezultate na zadovoljstvo svih dionika.

Cilj akcije jest potaknuti domaću potrošnju, a kao i u sličnim akcijama, svi zainteresirani koji se odluče prijaviti, trebali bi ponuditi povoljnije cijene na dio svojih turističkih proizvoda i usluga za građane Hrvatske u tom tjednu.

Za učešće u akciji „dovoljno“ je sniziti pojedine artikle, proizvode, jela ili osmisliti poseban menu koji bi pružali tijekom trajanja ovog projekta.

Isto tako, svim zainteresiranima, akcija je idealna prilika za promociju i pozicioniranje sebe kao prvog izbora na vašem lokalitetu.

Napominjemo da je otvorena web stranica na kojoj se može izvršiti prijava svih ponuda, a zainteresirani subjekti mogu se prijavljivati do 7. travnja 2020. godine na web stranici https://www.tjedanodmoravrijedan.hr/B2B/  te prilagoditi cijene/ponude sukladno uvjetima Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice.

Organizatori će ovaj projekt te sve dionike reklamirati i promovirati na nacionalnoj razini koristeći sve medije…. socijalne mreže, TV i radio spotove, billboarde i sl.

U privitku se nalaze newsletter o projektu „Tjedan odmora vrijedan“  i provedbi istog s općim pravilima.

Također, kontakti za sva pitanja su sljedeći:
TJEDAN ODMORA VRIJEDAN
t: +385 (0) 1 6169 355
t: +385 (0) 1 6169 365
e: tjedanodmoravrijedan@mint.hr

HTZ_MINT_2019_Tjedan odmora vrijedan_opca pravila
Tjedan odmora vrijedan NL