Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Ugostitelji prijavite svoje sudjelovanje na Danima poslova u turizmu 2018.

Nastavno na suradnju s Ministarstvom rada i mirovinskoga sustava u provedbi projekta „Dani poslova u turizmu 2018.“, ovim putem prosljeđujemo poziv ugostiteljima koji aktivno traže adekvatnu radnu snagu da se uključe kao izlagači na ovo događanje koje uključuje promociju slobodnih radnih mjesta i susret s osobama koje su u potrazi za poslom.

Svi zainteresirani ugostitelji (poslodavci) imaju se mogućnost prijaviti kao izlagači na „Dane poslova u turizmu 2018.“,  koji će se održati u Osijeku (17.01.), Zagrebu (26.01.) i Splitu (02.02.).

„Dani poslova u turizmu“ kao projekt nastali su u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu sa ciljem osiguranja bolje vidljivosti zanimanja u turizmu te mogućnosti zapošljavanja koje pruža turistički sektor.

Poslodavci - izlagači ne snose troškove najma izlagačkog mjesta te je sudjelovanje omogućeno bez dodatnih troškova. Izlagačka mjesta imat će prilagođen vizualni identitet pojedinog ugostitelja te mogućnost održavanja pojedinačnih razgovora sa zainteresiranim osobama.

Na drugim „Danima poslova u turizmu“ očekuje se preko 10.000 posjetitelja, nezaposlenih osoba, učenika završnih razreda srednjih ugostiteljskih škola te ostalih zainteresiranih za rad na sezonskim poslovima. Upravo su „Dani poslova u turizmu“ prava prilika promocije poslova u turizmu te motiviranja za rad svih onih koji su potrazi za poslom, bilo da su do sada radili u turizmu ili ne, kao i mladih koji tek ulaze na tržište rada.

Aktivnosti jednodnevnih „Dana poslova u turizmu 2018.“, uključivat će predstavljanje poslodavaca na štandovima, panel rasprave, promociju centara kompetencija u turizmu, promociju zanimanja, mjera aktivne politike zapošljavanja kao i obrazovnog kutka svih institucija uključenih u organizaciju.

Prijavni obrazac za sudjelovanje u svojstvu poslodavca izlagača nalazi se na poveznici:

http://upitnici.hzz.hr/index.php?r=survey/index&sid=515214

Prijave se vrše isključivo putem navedenog linka te se svi koji žele nastupiti u svojstvu izlagača moraju prijaviti tim putem i poštovati navedene upute.

Zbog velikog interesa i ograničenog broja prijava molimo Vas da obrazac popunite i pošaljete u što skorijem vremenu, a najkasnije do 05.01.2018. godine.

Detaljnije informacije, kao i program događanja, dostavit će se nakon što isti budu usuglašeni i dostavljeni svim partnerima u projektu.

U slučaju dodatnih pitanja slobodno se obratite na mail kresimir.tomic@hok.hr; cehovi@hok.hr, ili putem telefona 01/4806 631, kontakt osoba Krešimir Tomić.