Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Najava 32. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika u Šibeniku

32. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a, tradicionalno najbrojniji stručni skup ugostitelja i turističkih djelatnika u organizaciji Hrvatske obrtničke komore održava se i ove godine, od 24. do 26. studenoga 2019. godine u Šibeniku, hotelsko naselje Solaris.

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, pokrovitelji Ministarstvo turizma i Ministarstvo gospodarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, dok je partner Kongresa Hrvatska turistička zajednica.

Očekuje se sudjelovanje respektabilnog broja ugostitelja iz Hrvatske i inozemstva, predstavnika Vlade i resornih ministarstava, saborskih zastupnika, županijskih čelnika, predstavnika komorskog sustava, te drugih uglednih gostiju. Sudionike očekuju interesantna izlaganja kao i rasprave ugostitelja s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz oblasti ugostiteljstva.

Uz brojna stručna izlaganja, ugostitelje očekuje mogućnost sudjelovanja u panel raspravama s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz područja ugostiteljstva. Tijekom Kongresa, osigurat ćemo i komercijalne prezentacije, koje mogu biti prilika za razmjenu iskustava među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje, ali i predstavljanje raznih proizvoda i usluga vezanih uz ugostiteljstvo.

Također, priliku za edukaciju, sudionici će dobiti sudjelovanjem u tematskim radionicama pripreme hrane i obrade namirnica te mješavine pića, prženja i posluživanja kave, kreiranja karte vina i edukacija o craft pivu te predstavljanjem raznih trendova u gastronomiji.

Dio tema koje će biti obuhvaćene na stručnim predavanjima i panelima Kongresa jesu:
- Nedostatak kvalificirane radne snage i problem zapošljavanja u ugostiteljstvu
- Obrazovanje i problemi u strukovnom školskom sustavu
- Pregled trenutnog stanja, perspektive u sektoru
- Potencijal gastronomije u stvaranju prepoznatljivosti turističkog proizvoda

Radnu verziju programa događanja, koji je u procesu finaliziranja, prilažemo u privitku.

Uz radni dio, planiraju se popratna događanja koja će sudionicima približiti ugostiteljsku ponudu s naglaskom na domaće i autohtone namirnice.

Cijene hotelskog smještaja i ostalih usluga:
- Noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 300,00 kn
- Noćenje s doručkom u jednokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 480,00 kn
- Nadoplata za pansionski obrok i to: buffet ručak 130,00 kn, buffet večera 115,00 kn po osobi.

Boravišna pristojba iznosi 8,00 kn po osobi.
Navedene cijene uključuju PDV.

 

Sve vezano za rezervaciju smještaja, akreditacije, uplate, dostavljat ćete isključivo putem elektroničkog rezervacijskog formulara, koji se popunjava na sljedećoj adresi: https://www.amadriapark.com/HOK2019 (da bi pristupili rezervaciji možete pritiskom miša na ovu stranicu započeti proces rezervacije).

U privitku je priložena i detaljna uputa o načinu vršenja rezervacije odnosno upute korak po korak kako se vrši rezervacija. Rezervaciju je potrebno napraviti u što kraćem roku!

Za sve upite vezano uz Kongres molimo obratiti se na:
Kontakt osoba: Krešimir Tomić
Telefon : 01/4806 631; 01/4806 666 – centrala
e-mail: cehovi@hok.hr; kresimir.tomic@hok.hr

Iz Hrvatske obrtničke komore pozivaju sve zainteresirane da se odazovu i prisustvuju u što većem broju.

radna verzija_Program_događanja_32 kongresa
Rezervacijski formular_uputa