Treća i četvrta radionica na temu gastro i eno turističkih proizvoda održat će se u Osijeku i Zagrebu, sredinom studenog.
Cilj radionica je pružanje vrhunskog edukativnog sadržaja i informacija o najnovijim svjetskim trendovima na području gastronomije i enologije, a uključuju i predavanja o marketingu u ovom segmentu. Radionice su prvenstveno namijenjene chefovima restorana, voditeljima ugostiteljskih objekata, ali i svima koju su zainteresirani za ovu tematiku. Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama te poznati sommelieri. Radionice su organizirane u suradnji Hrvatske obrtničke komore i turističke zajednice. Do sada su održane već dvije, u Splitu i Opatiji, koje su izazvale interes znatnog broja posjetitelja.
Treća radionica u nizu održat će se u Osijeku, 9. studenog, u Muzeju okusa, na adresi Marina Divalta 4.
ROK I NAČIN PRIJAVE: najkasnije do utorka, 7. studenog do 15:00 sati.
Link za prijavu :
http://www.htz.hr/hr-HR/poslovna-dogadanja/edukacije/edukacija-2017/hrvatska-365-gourmet-radionica
Četvrta radionica bit će održana u Zagrebu, 10. studenog, u hotelu Westin, na adresi Izidora Kršnjavog 1.
ROK I NAČIN PRIJAVE: najkasnije do četvrtka, 9. studenog do 20.00 sati.
Link za prijavu :
http://www.htz.hr/hr-HR/poslovna-dogadanja/edukacije/edukacija-2017/hrvatska-365-gourmet-radionica
PROGRAM RADIONICE:
09:00-09:30 Registracija uzvanika
09:40-10:20 „Glava u zvjezdicama“, Chef Lionel Levy, 1 Michelin *
10:20-10:40 „Tradicionalno i moderno u gastronomiji“, Chef Filippo Saporito, 1 Michelin *
10:40-11:20 „Slatki dašak za lijepo sjećanje“, Chef slastičar Yoan Dessarzin
11:20-11.45 Pauza za kavu
11:45-12:15 „LoveMark, brendiranje emocijama“, Gabriel Vasquez
12:15-13:10 „Sljubljivanje hrane i vina/najpoznatije svjetske sorte“, Mira Šemić
13:10-14:00 „Osnovna načela sljubljivanja jela i vina uz prezentaciju i degustaciju autohtonih sorti hrvatskih vina“, Sandi Paris