Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Besplatna tri mjeseca korištenja digitalne usluge „Smart service“ za ugostitelje

Hrvatska obrtnička komora prepoznala je potrebe svojih članova te je u suradnji s partnerom ugostiteljima omogućila besplatno korištenje digitalnog servisa za naručivanje hrane i pića u razdoblju od tri mjeseca. Svrha ovog projekta je dati podršku poslovanju ugostitelja te olakšati njihov radni proces, osigurati alat koji je dio digitalne ere u kojoj se nalazimo, a gostima pružiti još kvalitetniju uslugu.

  • Što je Smart Service? Višejezičan servis koji omogućuje gostu da uz pomoć smartphone-a na jednostavan način pregleda i naruči hranu i piće za svoj stol.
  • Prednosti za goste: višejezičan pregled ponude i događanja, smanjuje se vrijeme čekanja narudžbe, fotografije artikla uz detaljan opis (alergeni, sastav i sl.).
  • Prednosti za ugostitelje: ubrzava proces narudžbe, mogućnost oglašavanja specijalnih ponuda i događanja, pregledna statistika narudžbi prometa.
  • Kako radi: skeniranjem QR koda gost se spaja na Smart Service bez potrebe za preuzimanjem, instaliranjem i ostavljanjem osobnih podataka.
  • Nakon odabira proizvoda i načina plaćanja narudžba stiže na ekran ugostitelja s brojem stola.

Kako bi mogli pristupiti ovoj aplikaciji, potrebno je izvršiti prijavu putem linka koji se nalazi ovdje.

Na istom linku nalazi se i kratki video koji korisnika upoznaje s aplikacijom.

Upute za korištenje možete preuzeti OVDJE.

Za sve upite vezane uz tehnička pitanja o aplikaciji e-mail adresa je podrska@muzikaito.hr, a o uvjetima korištenja možete se obratiti na e-mail adresu cehovi@hok.hr .

Pozivamo ugostitelje da se prijave i iskoriste mogućnost besplatnog korištenja usluge u probnom periodu od 3 mjeseca.

IZVOR: Hrvatska obrtnička komora