Udruženje obrtnika Nova Gradiška

33. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore

U organizaciji Hrvatske obrtničke komore od 14. do 16. 11. 2021. godine u Šibenikuu hotelu „Ivan“ (hotelsko naselje Solaris) održati će se 33. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika, tradicionalno najbrojniji stručni skup ugostitelja i turističkih djelatnika.

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, pokrovitelj Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, dok je partner Kongresa Hrvatska turistička zajednica.

Ovogodišnja turistička sezona, uz sve epidemiološke ali i ostale izazove, višestruko je nadmašila negativna predviđanja s početka godine. Ona je svakako rezultat zalaganja svih dionika, a prije svega gospodarstvenika i obrtnika, koji su uložili enormne napore da iznesu ovu sezonu na najbolji mogući način. Svrha godišnjeg okupljanja jest iznošenje i zastupanje problematike ovog sektora kao i prijedlozi i mogućnosti poboljšanja poslovanja.

Svakako najvažnija tema ovogodišnjeg Kongresa bit će aktualna problematika ugostiteljske i turističke djelatnosti tijekom pandemije COVID-19, njezin utjecaj na poslovanje, problemi s kojima se sektor susreo u svakodnevnom poslovanju, ali i generiranje ideja koji su rezultirali novim uslugama i mogućnostima poslovanja u promijenjenim okolnostima.

Uz stručna izlaganja, ugostitelje očekuje mogućnost sudjelovanja u panel raspravama s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz područja ugostiteljstva.

Tijekom Kongresa, organizator će osigurat i komercijalne prezentacije, koje mogu biti prilika za razmjenu iskustava među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje, ali i predstavljanje raznih proizvoda i usluga vezanih uz ugostiteljstvo.

Također, priliku za edukaciju, sudionici će dobiti sudjelovanjem u tematskim radionicama te predstavljanjem raznih trendova u gastronomiji.

CIJENE HOTELSKOG SMJEŠTAJA – rezervacija
Specifikacija pojedinih usluga:

  1. Noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 365,00 kn
  2. Noćenje s doručkom u jednokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 656,00 kn
  3. Nadoplata za pansionski obrok: buffet ručak 150,00 kn; buffet večera 150,00 kn po osobi.
  4. Boravišna pristojba iznosi 11,00 kn po osobi.

Navedene cijene uključuju PDV.

Mjesto održavanja Kongresa je AMADRIA PARK, Hotel Ivan, Šibenik.
Više informacija o hotelu možete pronaći na amadriapark.com .

Sve vezano za rezervaciju smještaja, akreditacije i uplate potrebno je dostaviti isključivo putem elektroničkog rezervacijskog formulara, koji se popunjava na sljedećoj adresi: Kongres ugostitelja 14-16.11.2021. (da bi se pristupilo rezervaciji smještaja potrebno je kliknuti na navedenu poveznicu).

Napomena: Ove godine neće biti organizirana svečana/gala večera 15.11., stoga neće biti dosadašnje prakse rezervacije stola, odnosno unaprijed utvrđenog rasporeda sjedenja za vrijeme večere. Večera će biti poslužena u hotelskom restoranu kao pansionska večera s dodatnim sadržajem, nakon koje će biti muzički program.

U skladu s Odlukom o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, na Kongresu će moći sudjelovati samo osobe koje posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, a koja će se provjeravati prilikom check-in-a u hotelu. Detaljnije informacije na https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/.