Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Poslovni razgovori poduzetnika na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2018., 16. svibnja 2018. godine

Hrvatska obrtnička komora, temeljem poziva Privredne komore Srbije, poziva zainteresirane hrvatske obrtnike i poduzetnike da se prijave za sudjelovanje na poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika koji će se održati 16. svibnja 2018. godine za vrijeme trajanja 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, paviljon „Master“ Novosadskog sajma.

Organizator poslovnog susreta je Privredna komora Srbije, a uz hrvatske poduzetnike, pozvani su poduzetnici iz Makedonije, Mađarske, Italije, Francuske, Kine i Ukrajine.

Poslovni razgovori namijenjeni su obrtnicima i poduzetnicima iz djelatnosti proizvodnje hrane i pića, opreme za poljoprivrednu proizvodnju, umjetnih gnojiva i sjemena,  iz obnovljivih izvora energije u poljoprivrednoj proizvodnji, industrije prerade i pakiranja prehrambenih proizvoda.

Organizatori poslovnih razgovora ne naplaćuju sudjelovanje na poslovnim razgovorima prijavljenim poduzetnicima, koji trebaju sami osigurati ulaznicu za sajam, a rok prijave sudjelovanja je zaključno do 10. svibnja 2018. godine.

Radni jezik na poslovnim susretima je engleski jezik.

Zainteresirani poduzetnici prijavu vrše direktno putem Internet stranice poslovnih razgovora u Novom Sadu preko linka: http://agrob2b2018.talkb2b.net

Na navedenoj stranici mogu se vidjeti liste prijavljenih sudionika razgovora te uređivati profil svojeg obrta/tvrtke u listi prijavljenih poduzetnika za poslovne razgovore.