Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Prijavite se na Look&Learn seminar “Tehnike osnovnog šišanja”

Udruženje obrtnika Nova Gradiška – Ceh frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Nova Gradiška organizira Look&Learn seminar pod nazivom  „TEHNIKE OSNOVNOG ŠIŠANJA“ koji će se održati dana 03.03.2019. godine (nedjelja) u prostorijama Restorana i prenoćišta „MAKSIMILIJAN“, Maksimilijana Benkovića 5, Nova Gradiška.

Na seminaru će se kroz komercijalne radove, uz primjenu tehnika baziranih na školi šišanja Vidal Sassoon-a, prisutnima nastojati objasniti i prikazati kako se iz dobrog basica svako šišanje lako može transformirati u najnovije trendove te na taj način zadovoljiti klijente i osigurati si njihov stalni dolazak u salon.

Predviđeno trajanje seminara je od 15,00 do 18,30 sati.

Edukatori: Amir Bečirević i Goran Perković.

Amir Bečirević je frizer sa 40-godišnjim radnim iskustvom. Karijeru je započeo školovanjem u Vidal Sassoon Academy, te je početkom devedesetih godina otvorio prvu frizersku akademiju u Hrvatskoj. Zaslužan je za obrazovanje generacija frizera.

Za obrtnike - članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška seminar je besplatan. Za sve ostale zainteresirane, kotizacija za seminar iznosi 200,00 kuna po osobi. U privitku se nalazi Prijavnica za seminar.

Molimo sve zainteresirane da se, radi ograničenog broja mjesta, za sudjelovanje na seminaru prijave putem priložene prijavnice najkasnije do srijede, 27.02.2019.g.

Popunjenu prijavnicu možete osobno donijeti u Udruženje obrtnika Nova Gradiška, Ulica slavonskih graničara 20, Nova Gradiška, odnosno možete je putem e-maila poslati na mailto:uo.nova.gradiska@hok.hr ili fax-om na  035/361-763.

Prijavnica za Look&Learn seminar Tehnike osnovnog šišanja_03.03.2019.godine-UONG