Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Održan seminar bojanja i šišanja – Matrix

U organizaciji Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Nova Gradiška, u nedjelju 25.03.2018. godine, u prostorijama Udruženja, održan je stručni seminar bojanja i šišanja - MATRIX.

Cilj seminara bio je prezentirati primjenu novih tehnika nijansiranja kose, nanošenje novih nijansiranih boja te preparata za njegu kose nakon bojanja. Boje i preparati za kosu, proizvodi su nove kolekcije MATRIX.

Seminar Look&learn, ispred tvrtke MATRIX, održali su edukatori Ines Kvak i Vedran Oniško, koji su uspješno prezentirali nove trendi boje za kosu. Također su prezentirali tehnike šišanja kose, koje su u skladu s primjenom modnih stilova u frizerskoj struci.seminar matrix4

Nakon seminara održana je i radionica, na kojoj su frizeri na modelima primijenili pokazane tehnike pravilnog nanošenja boje na kosu, nijansiranje te korištenje preparata za njegu kose tvrtke MATRIX.

Seminar je okupio dvadesetak frizera i desetak modela. Predsjednica Ceha frizera i kozmetičara, gđa. Božica Kedačić, zahvalila  se svima koji su prisustvovali seminaru te sudjelovali u radionici te na taj način pokazali zainteresiranost za usavršavanjem i promicanjem frizerske struke.

seminar matrix2seminar matrix3