Udruženje obrtnika Nova Gradiška

17. Međunarodni frizerski festival – Hairstyle News 2020

U bogatom stručnom programu posebno izdvajamo Okrugli stol u organizaciji Hrvatske obrtničke komore na temu Budućnost obrazovanja frizera.

Ovogodišnji Hairstyle News Festival održava  se 28. i 29. ožujka 2020. u Plaza Event Centru u Zagrebu. Dvodnevni program stručnih edukacija osmišljen je kako bi inspirirao, motivirao i upoznao frizere s najnovijim trendovima i tehnikama te inovativnim proizvodima i uslugama za frizerske salone.

Na sajmu će se predstaviti i brojni izlagači s više od 150 profesionalnih frizerskih brendova.

Na Hairstyle Newsu 2020  održat će se dva edukacijska programa za frizere: Program A - Stručni i poslovni seminari te Program B - Barbershop Arena.

Jedan od panela jest i onaj na temu budućnosti obrazovanja frizera u organizaciji Hrvatske obrtničke komore. Obrazovanje za frizere – temelj i ulaznica u svijet rada – kako ono danas izgleda i koje su mu perspektive, odgovara li potrebama tržišta rada, kolika je važnost praktične nastave i uloge mentora u tom procesu, teme su to o kojima će se razgovarati na ovom okruglom stolu na kojem će sudjelovati predstavnici Hrvatske obrtničke komore, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Agencije za strukovno obrazovanje odraslih te predstavnici gospodarstva i škola.

Katalog s programom događanja Hairstyle News-a 2020. pogledajte ovdje, a za sve detalje posjetite službenu stranicu Hairstyle News 

Pojedinačne ulaznice za seminare mogu se kupiti putem online sustava za prodaju ulaznica na ovoj poveznici.

Moguće je plaćanje karticama ili po ponudi na R1 račun. Više informacija o načinima kupovine ulaznica možete pronaći ovdje . Također, možete ostvariti i popuste na grupne dolaske.

Pozivamo sve hrvatske frizere da posjete ovaj jedinstveni događaj, kada Zagreb na dva dana postaje centar svjetskog frizerstva.