Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Poziv članovima na sudjelovanje: SPORTSKI SUSRET OBRTNIKA 08.09.2024- PROJEKT “TEAM”

Udruženje obrtnika Nova Gradiška u sklopu provedbe projekta „TEAM“ organizira za svoje članove sportski susret koji će se održati 08. rujna 2024. (nedjelja) u mjestu Starci.

Sudionicima su osigurani zabavni sportski sadržaji kroz koje će obrtnicima biti predstavljeni pojedini sportovi u kojima će se moći natjecati tokom trajanja susreta.

Planirane sportske igre i aktivnosti za odabir su nogomet, odbojka, štafetne igre, poligon prepreka, badminton, povlačenje užeta, pikado te drugi sportski sadržaji.

Svi sadržaji će biti prilagođeni za sudjelovanje bez obzira na fizičku spremnost i dob sudionika, a odvijat će se pod stručnim nadzorom.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo Vas da se prijavite na e-mail: uo.nova.gradiska@hok.hr , najkasnije do 02. rujna 2024. godine, radi izrade rasporeda sudionika u timovima.

 

Sportski susret je projektna aktivnost projekta „TEAM“, koji Udruženje obrtnika Nova Gradiška provodi u 2024. godini. Projekt se sufinancira u visini od 90% sredstvima Brodsko-posavske županije, koja su odobrena u okviru Javnog poziva za financiranje projekata/programa Obrtničke komore Brodsko-posavske županije i Udruženja obrtnika na području Brodsko-posavske županije u 2024. godini. Ukupna vrijednost projekta je 5.944,00 eura.

Projekt obrtnicima omogućava podizanje konkurentnosti i stjecanje novih kompetencija sudjelovanjem u aktivnostima u svrhu jačanja osobnih i poslovnih vještina, usvajanje zdravih navika i timsko djelovanje.

Sve aktivnosti projekta "TEAM" su potpuno besplatne za članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a najave za aktivnosti će biti javno objavljene putem web stranice, društvenih mreža te medija.


Za sve informacije oko projekta obratite se na
uo.nova.gradiska@hok.hr