Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Poziv za prijavu: Trening motivacije i prevencija sagorijevanja (Burnout) u obrtništvu – zaštita mentalnog zdravlja obrtnika.

Udruženje obrtnika organizira besplatni dvodnevni trening unutar aktivnosti LEAD projekta „OBRTNIK“: Trening motivacije i prevencija sagorijevanja (Burnout) u obrtništvu - zaštita mentalnog zdravlja obrtnika.

Trening obuhvaća teme prevencije stresa i njegovog umanjenja te zadržavanje motiviranosti u svakodnevnom radu u skladu s razvojem obrta i trenutne životne faze obrtnika.

Vrijeme i mjesto održavanja: Garčin, 07. i 08. lipnja 2024. godine.

Sudjelovanje za članove Udruženja je u potpunosti besplatno, a broj mjesta je ograničen te će se mjesta popunjavati  redoslijedom zaprimanja prijave do iscrpljenja slobodnih mjesta!

PRIJAVA SUDJELOVANJA JE OBAVEZNA: Molimo Vas da se prijavite za sudjelovanje u Udruženje obrtnika Nova Gradiška na e-mail: uo.nova.gradiska@hok.hr ,  najkasnije do 27. svibnja 2024. godine u 12.00 sati.

LEAD je projektna aktivnost projekta „OBRTNIK“, koji Udruženje obrtnika Nova Gradiška provodi u 2024. godini. Projekt se sufinancira u visini od 90% sredstvima Brodsko-posavske županije, koja su odobrena u okviru Javnog poziva za financiranje projekata/programa Obrtničke komore Brodsko-posavske županije i Udruženja obrtnika na području Brodsko-posavske županije u 2024. godini. Ukupna vrijednost projekta je 8.866,00 eura.

Projekt obrtnicima omogućava podizanje konkurentnosti i stjecanje novih kompetencija kroz rad na osobnim vještina te sudjelovanje na predavanjima o aktualnoj tematici iz obrtništva.

Sve aktivnosti projekta "OBRTNIK" su potpuno besplatne za članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a najave za aktivnosti će biti javno objavljene putem web stranice, društvenih mreža te medija.

Za sve informacije oko projekta obratite se na uo.nova.gradiska@hok.hr