Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Besplatna radionica MEDITERRANEAN CULINARY ARTS ROADSHOW za ugostitelje, kuhare i F&B menadžere

Putujuća radionica Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija donosi trosatnu edukaciju uz demonstracije iz Mediterranean Culinary Arts (MCA) programa – koji spaja vrhunsko kulinarstvo i optimizaciju poslovanja. Radionica, između ostalog, objedinjuje aktualne kulinarske trendove Mediterana s tradicionalnom kuhinjom, jačanje kompetencija, a namijenjena je ugostiteljima, kuharima te F&B menadžerima zagrebačkog područja.

Vodi je chef Željko Neven Bremec, a teme su atraktivna jela od ribe (savršeni carpaccio, riblji tartar, glavna riblja jela s prilozima i platingom), kao i priprema vrhunskih a la carte morskih predjela s modernima dekoracijama po Haute Cuisine standardu uz primjenu Zero Waste koncepta.

Mediterranean Culinary Arts roadshow program izvodi se uz potporu Ministarstva turizma RH, partnera i sponzora kao dio projekta Kompetencije za izvrsnost u ugostiteljstvu.

TERMINI RADIONICE:

19.1.2022., 13:00 Kotanyi Gourmet Club, Savska cesta 116, Zagreb
20.1.2022., 11:30 Hotel Golfer, Terme Sveti Martin, Izvorska 3, Sveti Martin na Muri
24.1.2022., 10:00 Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, Matije Gupca 61, Osijek
25.1.2022., 10:00 Restoran TN Stari podrum, Šetalište O. M. Barbarića 4, Ilok
26.1.2022., 10:00 Restoran Maestro, Vukovar
22.3.2022., 12:00 Gastro Centar Hvar, Miće Marchija 9, Hvar

 

Broj mjesta je ograničen, a sudjelovanje besplatno.
Informacije i prijave na: +385 99 3198 961, info@skmer.hr ili preko obrasca https://www.skmer.hr/mediterranean-culinary-arts-radionice-u-sijecnju-stizu-u-zagreb-medimurje-i-tri-slavonska-grada-prijavite-se/