Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Edukacijske radionice u Osijeku i Zagrebu: gastro i eno turistički proizvodi

Treća i četvrta radionica na temu gastro i eno turističkih proizvoda održat će se u Osijeku i Zagrebu, sredinom studenog.

Cilj radionica je pružanje vrhunskog edukativnog sadržaja i informacija o najnovijim svjetskim trendovima na području gastronomije i enologije, a uključuju i predavanja o marketingu u ovom segmentu. Radionice su prvenstveno namijenjene chefovima restorana, voditeljima ugostiteljskih objekata, ali i svima koju su zainteresirani za ovu tematiku. Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama te poznati sommelieri.  Radionice su organizirane u suradnji Hrvatske obrtničke komore i turističke zajednice. Do sada su održane već dvije, u Splitu i Opatiji, koje su izazvale interes znatnog broja posjetitelja.

Treća radionica u nizu održat će se u Osijeku, 9. studenog, u Muzeju okusa, na adresi Marina Divalta 4.

ROK I NAČIN PRIJAVE: najkasnije do utorka, 7. studenog do 15:00 sati.

Link za prijavu :
 http://www.htz.hr/hr-HR/poslovna-dogadanja/edukacije/edukacija-2017/hrvatska-365-gourmet-radionica

Četvrta radionica bit će održana u Zagrebu, 10. studenog, u hotelu Westin, na adresi Izidora Kršnjavog 1.

ROK I NAČIN PRIJAVE: najkasnije do četvrtka, 9. studenog do 20.00 sati.

Link za prijavu :
http://www.htz.hr/hr-HR/poslovna-dogadanja/edukacije/edukacija-2017/hrvatska-365-gourmet-radionica

PROGRAM RADIONICE:

09:00-09:30        Registracija uzvanika

09:40-10:20       „Glava u zvjezdicama“, Chef Lionel Levy, 1 Michelin *

10:20-10:40       „Tradicionalno i moderno u gastronomiji“, Chef Filippo Saporito, 1 Michelin *

10:40-11:20       „Slatki dašak za lijepo sjećanje“, Chef slastičar Yoan Dessarzin

11:20-11.45        Pauza za kavu

11:45-12:15       „LoveMark, brendiranje emocijama“,  Gabriel Vasquez

12:15-13:10       „Sljubljivanje hrane i vina/najpoznatije svjetske sorte“, Mira Šemić

13:10-14:00       „Osnovna načela sljubljivanja jela i vina  uz prezentaciju i degustaciju autohtonih sorti hrvatskih vina“, Sandi Paris